loading

Témoignages

Année après année, semestre après semestre, nous recevons encore et toujours d’enthousiastes réactions de la part des étudiants (mais aussi de leurs parents) ayant suivi une formation chez nous. Les participants sont fiers de nous faire parvenir leurs excellents résultats une fois l’examen réussi. Ici, quelques chouettes réactions que nous avons reçues.

Comment vivez-vous votre expérience avec Metodika ? N’hésitez pas à nous faire part de votre avis !

Dag Vera! ‘t Is hier Fleur, macro vorig jaar, super last minute. ‘k Wil je nogmaals bedanken voor je geduld met mij, je vermogen om macro uit te leggen op een andere, verstaanbare, gestructureerde manier! Jij bent een studieheldin! Je was de schakel die ik nodig had op weg naar m’n diploma!

"Fleur (Master TEW Marketing)"

A. ziet het helemaal zitten en was positief over zijn eerste les bij Kelly. Ik vermoed dat het geen gemakkelijke taak is (leeftijd en middelbare studies) om planning en structuur aan te brengen in de gekregen leerstof. Ik ben blij met jullie inzet en ondersteuning hierin!
Langs deze weg wil ik jullie alvast ook even bedanken voor jullie hulp bij K. Jullie begeleiding maakt bij K. zijn studies echt het verschil. Dankzij jullie hulp slaagt hij in zijn studies.

"mama van A. (5e middelbaar industriële wetenschappen) en K. (1e ba Bedrijfsmanagement, Artevelde) "

Eergisteren heb ik mijn punten ontvangen van mijn 4 herexamens. Ik ben voor alle vakken geslaagd! Bij Metodika kwam ik voor de vakken fysica en chemie en slaagde voor beide met een 12/20. Ik ben zeer tevreden en ik wil jullie hierbij bedanken voor de leerrijke lessen die me vooruit hebben geholpen.

"Tibo, 1e ba Milieumanagement"

Dag Valerie, ik heb net mijn punten gekregen en ik heb een 12/20 voor kunstgeschiedenis! Eindelijk geslaagd! 😊 Nog eens super bedankt voor al de hulp!

"Gaëlle (2e ba Interieurarchitectuur)"

Dag Kelly,

Bij deze kan ik u mededelen dat ik geslaagd ben voor mijn thesis! Met maar liefst 15/20 dan nog wel. 😀

Echt super bedankt voor de goede begeleiding afgelopen semester, zonder uw hulp was het mij nooit (zo goed) gelukt!

Vriendelijke groeten,

"Anthony (Master TEW)"

Bedankt voor jullie hulp en begeleiding de voorbije 4 jaar! Zowel Vera, Toon als Catharine hebben me op een heel efficiënte en duidelijke manier de nodige leerstof uitgelegd!

"Judy (Master Handelswetenschappen)"

Ik wilde jullie nog bedanken voor de excellente begeleiding en de snelheid waarmee jullie ons geholpen hebben. Margaux is geslaagd voor haar examen wiskunde en heeft inmiddels haar diploma middelbaar van de examencommissie ontvangen! Ik zal zeker opnieuw beroep doen op jullie diensten als de gelegenheid zich voordoet!

"mama van Margaux (3e graad Centrale Examencommissie)"

Ik heb vorig jaar het schakeljaar Handelswetenschappen gedaan na een opleiding Bedrijfsmanagement. Ik kom uit Handel en heb dus nooit wiskunde gehad. Mijn docent Toon en ik hebben samen telkens de theorie besproken, dan oefeningen gemaakt en problemen opgelost. Hij leerde me nieuwe en vaak gemakkelijkere methodes aan dan degene die ik in de les kreeg. Ik behaalde 15/20 voor Wiskunde 1, 14/20 voor Wiskunde 2 en 13/20 voor Statistiek. Omdat ik voor alles geslaagd ben, zit ik op dit moment voor mijn Master op Erasmus in Milaan en heb de tijd van mijn leven!

"Student Master Handelswetenschappen"

Ik behaalde voor het vak informatica in 1e zit slechts 4/20, maar dankzij de hulp van mijn docent evolueerde dit naar een 14/20 in 2e zit.

"Thomas (1e ba Burgerlijk Ingenieur)"

Metodika heeft mij heel goed geholpen. Ze leggen alles uit tot je het echt volledig snapt. Ze helpen je niet alleen met het vak waarmee je problemen hebt, maar ook met een planning op te maken voor al je vakken. Dankzij de lessen van Metodika ben ik van een 3/20 voor economie naar een 14/20 gegaan.

"Studente 2e bachelor Vastgoed"

Ik had je beloofd iets te laten weten over Sarahs resultaat: ze haalde voor wiskunde nét geen 60% voor haar examen! In tegenstelling tot de tekorten voor dagelijks werk is dit een heel goed resultaat. 🙂

"mama van Sarah (5e middelbaar Economie-Moderne Talen)"

Wiskunde: 13/20, Statistiek: 16/20. Heel erg gelukkig! Zit nu op Erasmus in Toulouse omdat de resultaten zo goed meegevallen zijn!

"Alexander (3e Bachelor Toegepaste Economische Wetenschappen)"

Bedankt voor de heel efficiënte manier waarop jullie werken! Dankzij jullie hulp heb ik het gruwelijke monster, genaamd wiskunde, kunnen verslaan!

"Willy (1e bachelor Handelswetenschappen)"

Maria heeft haar examen wiskunde heel goed gedaan en kreeg na het examen advies van haar leerkracht om volgend jaar de richting WEWI met 8 uur wiskunde te volgen. Heel erg bedankt!

"Mama van Maria (4e middelbaar Wetenschappen)"

Ik ben geslaagd voor alles en dus afgestudeerd. Bedankt voor de hulp!

"Thomas (3e Bachelor in de Verpleegkunde)"

Hartelijk dank voor de fijne samenwerking. Arthur is enorm gemotiveerd om van zijn examens een succes te maken. Bedankt om ons er indertijd ‘tussen te schuiven’. Ik denk dat de begeleiding hem zeker op het goede spoor gezet heeft en hij daardoor ook ‘matuurder’ geworden is in zijn aanpak.

"Mama van Arthur (6e middelbaar economie-wetenschappen)"