loading

WAT METODIKA JOU KAN BIEDEN

Al sinds 1987 begeleidt Metodika studenten en leerlingen bij hun studies. Ondertussen begeleiden wij onze tweede generatie studenten! Omdat wij steeds op individuele basis werken (enkel jij en een docent) kunnen wij onze studenten op een zeer persoonlijke en intensieve manier coachen.

Onze vaste medewerkers zorgen samen met een zeer groot team van ervaren en afgestudeerde vakdocenten voor een goede omkadering en een open en eerlijke communicatie. Elke les wordt aan de hand van het lesverslag geëvalueerd.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Wij ontmoeten jou en je ouders voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij werken een persoonlijk actieplan uit, met lessen op individuele basis.

FEEDBACK

Na elke les vullen onze studiecoaches een lesverslag in met info over jouw voorbereiding, begrip en werkmethode. Je tekent voor de duurtijd van de les en maakt een volgende lesafspraak. Op maandelijkse basis sturen wij de lesverslagen, samen met de betalingsbrief, op naar jouw ouders. Zo blijven zij op de hoogte van jouw vorderingen.

EIGEN LOCATIE

De lessen vinden plaats in onze eigen leslokalen in Gent. Op die manier zorgen wij voor persoonlijk contact tussen de coördinatoren, studiecoaches, studenten en ouders. Wil je toch graag les bij jou thuis? Dan bekijken we dit samen met jou.

HET HELE JAAR DOOR

Je kan het hele jaar bijles volgen, ook tijdens schoolvakanties, zowel overdag als ‘s avonds, in de week en in het weekend – dit volgens jouw beschikbaarheid en die van jouw docent.

DEONTOLOGISCHE CODE

In 2000 ondertekende Metodika een deontologische code, opgesteld door professor Bouckaert (UGent). Deze code staat voor professionele verantwoordelijkheid, onafhankelijkheid, integriteit, competentie.