loading

Getuigenissen

Jaar na jaar, semester na semester ontvangen wij enthousiaste reacties van studenten (en hun ouders) die bij ons bijlessen volgden. Studenten zijn trots ons hun goede resultaten door te kunnen sturen. Op deze pagina een greep uit de toffe reacties die wij ontvingen.

Hoe is jouw ervaring met Metodika? Laat het ons weten!

Dag Toon,

Net de scores gekregen, een 4/4 voor het deelexamen! Dus ik ben in totaal eindelijk geslaagd voor het vak calculus met een mooie 10/20!!

Een welgemeende merci voor al je uitleg en hulp, dankzij jou ben ik geslaagd!

"A. (studente 2e ba Biowetenschappen, UGent)"

Ik zat al 2 jaar in de knoop met mijn fysica vakken. Toen ik naar een andere richting overstapte had ik opnieuw die fysica nodig voor mijn opleiding, dus vonden mijn ouders en ikzelf het een goed idee om bijles te nemen. Via familie leerden we Metodika kennen. Ik behaalde dit jaar een 12 en een 15 voor fysica en ben er nu voorgoed van verlost. Bedankt!

"A. (1e ba Farmaceutische wetenschappen)"

Bedankt voor de heel efficiënte manier waarop jullie werken! Dankzij jullie hulp heb ik het gruwelijke monster, genaamd wiskunde, kunnen verslaan!

"Willy (1e bachelor Handelswetenschappen, UGent)"

Met deze mail wou ik jullie nog eens bedanken voor de bijlessen die jullie aan onze zoon gegeven hebben (nu al een 2-tal jaar geleden). Hij is nu geslaagd met grote onderscheiding en er is gevraagd  om te doctoreren.
We zijn zeker dat jullie de zet gedaan hebben om een betere studiemethode onder de knie te krijgen. Waarvoor oprechte dank!

"mama van L. (Master Biomedische Wetenschappen, UGent)"

Dag Vera! ‘t Is hier Fleur, macro vorig jaar, super last minute. ‘k Wil je nogmaals bedanken voor je geduld met mij, je vermogen om macro uit te leggen op een andere, verstaanbare, gestructureerde manier! Jij bent een studieheldin! Je was de schakel die ik nodig had op weg naar m’n diploma!

"Fleur (Master TEW Marketing)"

Ik heb het voorbije semester voor de 2de maal bijles gevolgd bij Metodika en ben opnieuw super tevreden van de werking. Zowel de vlotte communicatie als de de manier van lesgeven zijn sterktes van het bijlesbureau. Toon leerde me inzicht krijgen in de leerstof die ik normaal gewoon vanbuiten zou geblokt hebben en hierdoor gingen mijn punten van 9/20 naar 19/20. Ik raad het dus zeker aan!

"Julie Matthys (3e ba Handelswetenschappen)"

Victor vertelde me dat het heel aardig lukt zo online! Evelien pakt dat heel professioneel aan (als ik dat zo hoor), super om zo gepassioneerde mensen in je team te hebben.

Het zal een hele klus worden voor eerstejaars (zoals Victor) die hun ritme nog niet echt gevonden hebben en nog niet helemaal weten wat er van hen verwacht wordt.

Dankjewel!

"mama van Victor (1e ba Diergeneeskunde)"

Beste mevrouw,

Bedankt voor alle ondersteuning die jullie onze dochter hebben geboden dit trimester! Het heeft in elk geval zijn vruchten afgeworpen! We zijn heel tevreden over haar resultaten.

Het is overigens meer dan dat… ze was rustiger tijdens de examens en jullie hebben haar aangeleerd hoe ze grondiger en slimmer moet studeren! Ze toonde tijdens de examens meer zelfvertrouwen!

Hartelijk dank!

"ouders van M. (2e ba TEW)"

Beste mevrouw,

Morgen heeft Eva haar examen. Uiteraard hopen wij op een gunstige uitslag. Maar wat ook het eindresultaat mag zijn, mijn oprechte dank aan jullie bureau en aan de lesgevers in het bijzonder.

Het was bijzonder fijn om mijn dochter thuis te zien komen vol goede moed omdat “het nu eindelijk eens helder werd uitgelegd”.

Jullie werken echt wel met capabele mensen.

Dank hiervoor.

"mama van Eva (1e bachelor Psychologie)"

A. ziet het helemaal zitten en was positief over zijn eerste les bij Kelly. Ik vermoed dat het geen gemakkelijke taak is (leeftijd en middelbare studies) om planning en structuur aan te brengen in de gekregen leerstof. Ik ben blij met jullie inzet en ondersteuning hierin!
Langs deze weg wil ik jullie alvast ook even bedanken voor jullie hulp bij K. Jullie begeleiding maakt bij K. zijn studies echt het verschil. Dankzij jullie hulp slaagt hij in zijn studies.

"mama van A. (5e middelbaar industriële wetenschappen) en K. (1e ba Bedrijfsmanagement, Artevelde)"

Eergisteren heb ik mijn punten ontvangen van mijn 4 herexamens. Ik ben voor alle vakken geslaagd! Bij Metodika kwam ik voor de vakken fysica en chemie en slaagde voor beide met een 12/20. Ik ben zeer tevreden en ik wil jullie hierbij bedanken voor de leerrijke lessen die me vooruit hebben geholpen.

"Tibo, 1e ba Milieumanagement (HoGent)"

Dag Kelly,

Bij deze kan ik u mededelen dat ik geslaagd ben voor mijn thesis! Met maar liefst 15/20 dan nog wel. 😀

Echt super bedankt voor de goede begeleiding afgelopen semester, zonder uw hulp was het mij nooit (zo goed) gelukt!

Vriendelijke groeten,

"Anthony (Master TEW, UGent)"

Bedankt voor jullie hulp en begeleiding de voorbije 4 jaar! Zowel Vera, Toon als Catharine hebben me op een heel efficiënte en duidelijke manier de nodige leerstof uitgelegd!

"Judy (Master Handelswetenschappen, UGent)"

Ondertussen heeft J. zijn resultaat doorgestuurd naar jullie voor het deel fysica dat hij bij jullie gevolgd heeft. Hij is van 6/20 naar 10/20 gegaan, wat voor ons toch een mooie sprong is.
Hij was ook geslaagd voor al zijn theoretische vakken die hij moest afleggen in semester 2. Misschien heeft hij een bepaalde methodiek opgestoken van de begeleiding die hij heeft gehad.
Hartelijk dank dan ook naar jullie en de begeleider van J.

"mama van J. (1e bachelor Lerarenopleiding: secundair onderwijs, Arteveldehogeschool)"

Ik wilde jullie nog bedanken voor de excellente begeleiding en de snelheid waarmee jullie ons geholpen hebben. Margaux is geslaagd voor haar examen wiskunde en heeft inmiddels haar diploma middelbaar van de examencommissie ontvangen! Ik zal zeker opnieuw beroep doen op jullie diensten als de gelegenheid zich voordoet!

"mama van Margaux (3e graad Centrale Examencommissie)"

Ik heb vorig jaar het schakeljaar Handelswetenschappen gedaan na een opleiding Bedrijfsmanagement. Ik kom uit Handel en heb dus nooit wiskunde gehad. Mijn docent Toon en ik hebben samen telkens de theorie besproken, dan oefeningen gemaakt en problemen opgelost. Hij leerde me nieuwe en vaak gemakkelijkere methodes aan dan degene die ik in de les kreeg. Ik behaalde 15/20 voor Wiskunde 1, 14/20 voor Wiskunde 2 en 13/20 voor Statistiek. Omdat ik voor alles geslaagd ben, zit ik op dit moment voor mijn Master op Erasmus in Milaan en heb de tijd van mijn leven!

"Student (Master Handelswetenschappen, UGent)"

Dag Valerie, ik heb net mijn punten gekregen en ik heb een 12/20 voor kunstgeschiedenis! Eindelijk geslaagd! 😊 Nog eens super bedankt voor al de hulp!

"Gaëlle (2e ba Interieurarchitectuur, UGent)"

Ik behaalde voor het vak informatica in 1e zit slechts 4/20, maar dankzij de hulp van mijn docent evolueerde dit naar een 14/20 in 2e zit.

"Thomas (1e ba Burgerlijk Ingenieur, UGent)"

Metodika heeft mij heel goed geholpen. Ze leggen alles uit tot je het echt volledig snapt. Ze helpen je niet alleen met het vak waarmee je problemen hebt, maar ook met een planning op te maken voor al je vakken. Dankzij de lessen van Metodika ben ik van een 3/20 voor economie naar een 14/20 gegaan.

"Studente 2e bachelor Vastgoed"

Ik had je beloofd iets te laten weten over Sarahs resultaat: ze haalde voor wiskunde nét geen 60% voor haar examen! In tegenstelling tot de tekorten voor dagelijks werk is dit een heel goed resultaat. 🙂

"mama van Sarah (5e middelbaar Economie-Moderne Talen)"

Wiskunde: 13/20, Statistiek: 16/20. Heel erg gelukkig! Zit nu op Erasmus in Toulouse omdat de resultaten zo goed meegevallen zijn!

"Alexander (3e Bachelor Toegepaste Economische Wetenschappen, UGent)"

Maria heeft haar examen wiskunde heel goed gedaan en kreeg na het examen advies van haar leerkracht om volgend jaar de richting WEWI met 8 uur wiskunde te volgen. Heel erg bedankt!

"Mama van Maria (4e middelbaar Wetenschappen)"

Ik ben geslaagd voor alles en dus afgestudeerd. Bedankt voor de hulp!

"Thomas (3e Bachelor in de Verpleegkunde)"

Hartelijk dank voor de fijne samenwerking. Arthur is enorm gemotiveerd om van zijn examens een succes te maken. Bedankt om ons er indertijd ‘tussen te schuiven’. Ik denk dat de begeleiding hem zeker op het goede spoor gezet heeft en hij daardoor ook ‘matuurder’ geworden is in zijn aanpak.

"Mama van Arthur (6e middelbaar economie-wetenschappen)"